23.1 C
Lloret de Mar
Entrega del Premi Llevant

Els Special Olympics, Acell i Aspronis, premi Llevant i els voluntaris, el Forjador de l’Esport

Aquest diumenge s'ha celebrat la Festa a l'Esport amb un teatre ple de gom a gom.

Entrega del Premi Llevant

Darreres Notícies

Els Special Olympics de Catalunya, Acell (Associació Catalana d’Esports de Lleure) i Aspronis han estat guardonats amb el Premi Llevant a la 43a edició de la Festa de l’Esport que s’ha celebrat aquest diumenge a la tarda amb el teatre ple de gom a gom.

El president d’Special Olympic Catalunya, Jordi Durà, fa extensiu el reconeixement als participants d’aquests jocs per a persones amb discapacitat intel•lectual. Una opinió que comparteix Marina Gómez, vicepresidenta d’Acell, que creu que l’esport és una eina molt important per a la integració social. Marina Gómez, a més, va rebre el reconeixement amb especial il•lusió perquè assegura que els jocs que es van celebrar a Lloret ara fa deu anys han estat els millors de la història. També va recollir el premi el director general d’Aspronis, Francesc Durà, que va aprofitar per anunciar que diumenge vinent Lloret acollirà el campionat de Catalunya en diferents disciplines per a persones amb discapacitat intel•lectual.

L’altre guardó destacat, el Forjador de l’Esport, aquest any s’ha dedicat al més d’un miler de voluntaris que van col•laborar amb els Special Olympics. Per això es va lliurar a Sònia Campos, que va ser la primera lloretenca en inscriure’s com a voluntària.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, creu que aquests reconeixements eren necessaris per la importància que van tenir els Special Olympics per a Lloret i també per la gran implicació que hi va haver per part dels lloretencs.

Al llarg de l’acte també es va fer un reconeixement a un gruix d’equips i esportistes a títol individual de totes les edats i disciplines, que la temporada passada van destacar per algun aspecte.

I es va comptar amb una breu actuació del ciclista Ivan López i amenitzant l’acte hi havia el també lloretenc Dj Tillo.

spot_img

El + Vist