14.3 C
Blanes
La discoteca St Trop

St. Trop, Tropics i Privé, nominades per a ‘The World’s 100 Best Clubs’

Avui s'ha obert la votació popular, que valdrà el 50%; l'altre 50%, anirà a càrrec de professionals.

La discoteca St Trop

Darreres Notícies

Tres discoteques de Lloret de Mar han estat nominades per entrar a formar part a la prestigiosa llista The World’s 100 Best Clubs d’aquest 2023. Són Privé, Tropics i St. Trop.

Una dada molt rellevant per a la destinació, tal com apunta el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas.

“Que tres discoteques de la localitat estiguin nominades a entrar en aquesta prestigiosa llista, és molt significatiu, vol dir que Lloret aposta per la qualitat, per l’excel·lència”

Joaquim Boadas
disco prive
Disco Privé

Avui mateix ha començat la votació popular per escollir quines seran els cent millors locals d’oci nocturn, d’una preselecció de 373 locals de 65 països. El vot del públic comptarà el 50%, mentre que l’altre 50 serà responsabilitat del vot professional.

“La votació professional té en compte aspectes com la programació musical, aspectes de seguretat, de servei i molts aspectes que, evidentment, el que fan és promoure d’una manera molt positiva la competència entre locals”

Joaquim Boadas

Els resultats es donaran a conèixer el 27 de novembre, a Barcelona.

disco tropics
Disco Tropics

L’estat espanyol lidera, per segon any consecutiu, el nombre de locals nominats, amb 77 candidatures. El segueixen els EUA, amb 46 nominacions, i Itàlia amb 19.

També cal destacar que, per sisena vegada, Eivissa és la destinació que aporta més locals, amb un total de 18. La llista The World’s 100 Best Clubs la publica cada any la International Nightlife Association. La votació pública s’obre avui i estarà oberta fins al 25 d’octubre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist