Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Cartell informatiu

Subvencions de fins a 1.200 euros per contractar persones a l’atur fora de la temporada alta

A més, l'Ajuntament també aporta fins a 600 euros per a emprenedors locals. En total, hi ha 25.000 euros en subvencions.

Cartell informatiu

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

L’Ajuntament obre una línia de 25.000 euros de subvenció per als negocis lloretencs. En concret, l’ajut econòmic es divideix en dues línies: d’una banda, hi ha subvencions per als empresaris que contractin persones a l’atur i de l’altra, per als emprenedors que obren nous negocis.

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, exposa que si de març a juny d’aquest 2018 s’ha contractat una persona que estava a l’atur es poden obtenir fins a 1.200 euros, repartits en quatre mesos. Pel que fa a l’obertura de nous establiments, els emprenedors poden obtenir fins a 600 euros.

Això sí, el regidor ha matisat que hi ha alguns tipus de negocis que queden exclosos, ja que es té en compte que aportin valor i qualitat a la destinació. En aquest sentit, queden exclosos els establiments anomenats “freds”, com les entitats bancàries, gestories, agències de viatges i immobiliàries. I tampoc poden participar els locutoris, cibercafès, basars i altres botigues de souvenirs.

L’any passat es va fer una prova pilot, en què hi va haver una vintena de demandes i es van entregar una desena de subvencions. Aquest any, el regidor espera incrementar la xifra. Els interessats, poden fer la sol·licitud fins al 15 de setembre, a través d’una instància a l’Oficina d’Atenció i Informació al Ciutadà (OIAC). Per a més informació, es pot consultar la secció de comerç de la pàgina web de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.