8 C
Lloret de Mar

Subvencions de fins a 1.200 euros per contractar persones a l’atur fora de la temporada alta

A més, l'Ajuntament també aporta fins a 600 euros per a emprenedors locals. En total, hi ha 25.000 euros en subvencions.

Cartell informatiu
Cartell informatiu

Darreres Notícies

L’Ajuntament obre una línia de 25.000 euros de subvenció per als negocis lloretencs. En concret, l’ajut econòmic es divideix en dues línies: d’una banda, hi ha subvencions per als empresaris que contractin persones a l’atur i de l’altra, per als emprenedors que obren nous negocis.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, exposa que si de març a juny d’aquest 2018 s’ha contractat una persona que estava a l’atur es poden obtenir fins a 1.200 euros, repartits en quatre mesos. Pel que fa a l’obertura de nous establiments, els emprenedors poden obtenir fins a 600 euros.

Això sí, el regidor ha matisat que hi ha alguns tipus de negocis que queden exclosos, ja que es té en compte que aportin valor i qualitat a la destinació. En aquest sentit, queden exclosos els establiments anomenats “freds”, com les entitats bancàries, gestories, agències de viatges i immobiliàries. I tampoc poden participar els locutoris, cibercafès, basars i altres botigues de souvenirs.

L’any passat es va fer una prova pilot, en què hi va haver una vintena de demandes i es van entregar una desena de subvencions. Aquest any, el regidor espera incrementar la xifra. Els interessats, poden fer la sol·licitud fins al 15 de setembre, a través d’una instància a l’Oficina d’Atenció i Informació al Ciutadà (OIAC). Per a més informació, es pot consultar la secció de comerç de la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist