18 C
Lloret de Mar

Surten a licitació els bars de quatre instal·lacions esportives

Són els del Camp de futbol Municipal, el Pavelló Municipal, el Camp de futbol del Molí i el Pavelló del Molí.

El bar del Pavelló Municipal d'Esports és un dels que surten a licitació (Amics del Bar del Pavelló)
El bar del Pavelló Municipal d'Esports és un dels que surten a licitació (Amics del Bar del Pavelló)

Darreres Notícies

Surten a licitació els bars de quatre instal·lacions esportives de la vila. Són els del Camp de futbol Municipal, el Pavelló Municipal, el Camp de futbol del Molí i el Pavelló del Molí. Les bases ja estan publicades i s’hi poden presentar tant persones físiques com jurídiques.

servicios profesionales jimenez

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, assenyala que cadascuna de les instal·lacions presentava diferències. Aquest fet ha complicat el procés per establir les condicions per poder treure els bars a concurs.

“Són quatre instal·lacions i cadascuna és diferent, poder trobar les condicions per treure-les a concurs ha estat complicat però les deixem preparades perquè tot es faci de la millor manera”

Ana García-Castany

En el cas del Camp de futbol Municipal i del Pavelló Municipal, la instal·lació ja es troba preparada, perquè eren bars que ja estaven en funcionament.

“El camp de futbol municipal te un bar que ja estava en actiu i el pavelló municipal també està en condicions per licitar ràpid”

Ana García-Castany

Pel que fa als bars del Camp del futbol del Molí i del Pavelló del Molí, el licitador haurà de fer una inversió per equipar la instal·lació. Aquesta inversió es detraurà de l’import del cànon, tal com ha explicat la regidora.

“En el Camp del futbol del Molí i el Pavelló del Molí s’ha de fer una inversió que després es detraurà de l’import del cànon durant el temps de vigència de la seva licitació”

Ana García-Castany

Les bases del concurs ja estan publicades al web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist