10.3 C
Lloret de Mar

Suspesa la castanyada del Xino-Xano per la situació de pandèmia

La castanyada s'havia de fer aquest diumenge, dia de Tots Sants. Però la situació de pandèmia ha portat els membres de la penya a decidir suspendre-la per prevenció.

La castanyada del 2019 (Xino-Xano)
La castanyada del 2019 (Xino-Xano)

Darreres Notícies

El Xino-Xano no farà la castanyada aquest any. La cita havia d’arribar aquest diumenge, com cada 1 de novembre, dia de Tots Sants. Però la situació de pandèmia ha portat els membres de la penya a decidir suspendre-la per prevenció.

servicios profesionales jimenez

De fet, un representant del Xino-Xano, Miquel Joancomartí, assegura que, malgrat que la situació ha empitjorat molt els últims dies, ells ja fa quinze dies que van prendre la decisió. Després de quatre dècades, aquesta és la primera vegada que s’ha hagut de suspendre la castanyada.

La castanyada de l'any passat (Xino-Xano)
La castanyada de l’any passat (Xino-Xano)

Tot i que és una activitat a l’aire lliure i que s’havien plantejat aplicar totes les mesures necessàries per evitar contagis, el Xino-Xano considera que la suspensió de l’acte és la decisió més assenyada.

La propera activitat de l’agenda del Xino-Xano és la pujada a Sant Pere del Bosc al voltant de la Festa Major de Sant Romà, que segons Miquel Joancomartí també penja d’un fil i caldrà que millori molt la situació de pandèmia perquè es dugui a terme.

spot_img

El + Vist