11.9 C
Lloret de Mar
Tot estava preparat per a la ITB

Suspesa pel coronavirus la fira de turisme ITB de Berlín, on havia de participar Lloret de Mar

Els responsables de la fira van anunciar divendres passat que se suspenia la cita, prevista del 4 al 8 de març, "per la creixent expansió" del coronavirus.

Tot estava preparat per a la ITB

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

S’ha suspès la Fira Internacional de Turisme de Berlín, coneguda com a ITB, amb motiu del coronavirus. L’esdeveniment, en el qual estava previst la participació de representants de Lloret de Mar -com s’ha fet en els últims 37 anys de manera ininterrompuda-, s’havia de celebrar aquesta setmana a Alemanya. Els responsables de la fira van anunciar divendres passat que se suspenia la cita, prevista del 4 al 8 de març, “per la creixent expansió” del coronavirus.

A l’esdeveniment s’havia confirmat la presència de representants d’unes 10.000 empreses, procedents de més de 180 països, entre els quals hi havia, com diem, els de Lloret de Mar. No es perdien mai la ITB, considerada la més gran del món dedicada al turisme. Tot i així, Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que la suspensió de la Fira ITB no afecta a la destinació d’una manera gaire accentuada. Això és així perquè el mercat alemany només suposa un 5% del públic visitant i, a més, presenta menys valor que fa unes dècades.

Des de Lloret també s’està molt pendent de com evoluciona la situació a l’Estat espanyol pel que fa a l’augment de casos de coronavirus. Recordem que, fa uns dies, es va anunciar la cancel·lació de l’estada de 2.000 joves italians a la destinació, que havien de venir per Setmana Santa. Elizabeth Keegan assenyala que segueixen de ben a prop la situació d’altres esdeveniments i estades confirmades, malgrat que la situació a Catalunya no és, ni de bon tros, com la que es viu al nord d’Itàlia. Tot i això, destaca que la preocupació és general en tot el sector turístic europeu.

Keegan també explica que a les oficines de Lloret Turisme reben moltes consultes relacionades amb la situació de la vila i de Catalunya en relació al coronavirus.

La suspensió de la Fira ITB de Berlín arriba després que s’hagi decidit cancel·lar també el saló de l’automòbil de Ginebra pels mateixos motius. El Mobile World Congress no és, doncs, l’únic congrés que s’ha hagut de suspendre pel coronavirus.
De fet, de Lloret de Mar creuen que és força probable que se suspenguin altres esdeveniments en què la destinació hi ha de ser present. Un de proper, per exemple, és la Fira de Moscou.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.