0.7 C
Lloret de Mar
El Liceu, ple d'espectadors (Gran Teatre del Liceu).

Taller a la Biblioteca sobre com és per dins el Gran Teatre del Liceu

La sessió, familiar i adreçada a infants a partir de 6 anys, es duu a terme avui (18h) a la sala polivalent. Requereix inscripció prèvia.

El Liceu, ple d'espectadors (Gran Teatre del Liceu).

Darreres Notícies

Conèixer l’òpera i totes les professions que hi intervenen. Aquest és el principal objectiu del taller familiar que es du a terme aquesta tarda a la Biblioteca de Lloret. Es titula “Petit Liceu: Aixequem el teló”, adreçat a infants a partir de sis anys.

Els participants podran saber com és una òpera i quins són els professionals que hi treballen. A més, també podran conèixer diferents aspectes del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i es repassaran moments mítics de la història d’aquesta modalitat artística.

La regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, assenyala que “és un taller per donar a conèixer l’òpera i el Liceu entre el públic familiar i els més petits”.

Taller familiar Aixequem el Teló sobre òpera.
Taller familiar Aixequem el Teló sobre òpera.

El taller “Aixequem el teló” es farà aquesta tarda, a partir de les 18h, a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Per a participar, cal inscripció prèvia. Tots els assistents hauran de seguir les mesures de seguretat de la Covid-19, com l’ús de la mascareta i el rentat de mans.

spot_img

El + Vist