16.5 C
Lloret de Mar
Servei d'Ocupació Municipal

Taller de neuromàrqueting a Lloret per conèixer el comportament dels consumidors

Les sessions del SOM han començat aquest dilluns.

Servei d'Ocupació Municipal

Darreres Notícies

Aquest dilluns ha començat un taller sobre neuromàrqueting en què es vol analitzar el comportament dels consumidors just en el moment en què decideixen adquirir un producte. Al llarg de les tres sessions programades, s’explicaran quins impulsos es reben al llarg d’aquest procés i de quina manera es pot aplicar el pensament creatiu en l’empresa per ser més competitius.

El neuromàrqueting és una disciplina que s’encarrega d’estudiar el procés de compra, és a dir, la presa de decisions dels clients abans, durant i després de fer les compres. El responsable del taller és el lloretenc Albert Vinyals, doctor en Psicologia i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Explica que la neurociència “estudia el comportament dels consumidors”.

Les sessions, que formen part dels cursos de formació del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), han començat aquest dilluns i s’allargaran durant 3 setmanes. Estan dirigides, especialment, a les persones que treballen en el sector del comerç.

Vinyals destaca la importància de les estratègies publicitàries per influir en el consumidor. Considera que “ens han educat les marques i les empreses amb tots els inputs publicitaris que rebem cada dia”.

Un dels aspectes que també es tracten en les jornades és el paper de la creativitat. És una part paral·lela del curs que vol ajudar a tenir més flexibilitat mental per ajudar als professionals a diferenciar-se de la competència. Al llarg de les sessions s’ensenyen diferents tècniques.

El taller sobre neuromàrqueting ha començat avui i es durà a terme, també, els dilluns de les dues pròximes setmanes.

spot_img

El + Vist