15.4 C
Lloret de Mar

Taller de tècniques d’estudi i cicle de xerrades sobre educar en família, al centre cívic del Rieral

Les dues propostes es faran al mes de setembre i les inscripcions ja estan obertes.

Taller d'estudi assistit (Club Santfeliu - Santildefons)
Taller d'estudi assistit (Club Santfeliu - Santildefons)

Darreres Notícies

El centre cívic del Rieral ha organitzat un taller de tècniques d’estudi per al mes de setembre. S’adreça a alumnes de primer i segon d’ESO i es farà de l’1 de setembre al 4 d’octubre.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, explica que l’objectiu és donar-los les eines necessàries per començar el nou curs escolar.

“És un taller per preparar el nou curs escolar i refrescar aquelles matèries que han tingut durant tot l’estiu aparcades”

Lara Torres

Les sessions del taller de tècniques d’estudi, que aniran a càrrec de la psicopedagoga Raquel Soriano, es faran cada tarda de dimarts i dijous, de dos quarts de sis a dos quarts de vuit. Les inscripcions ja estan obertes i el preu és de 18,50 euros.

D’altra banda, també al centre cívic del Rieral, s’ha preparat un cicle de xerrades sota el títol Eduquem en família. Seran cada dissabte de setembre, de deu a dotze, i s’adrecen a famílies amb infants de 6 a 12 anys.

“Donar eines a les famílies d’allò tan difícil que és educar en valors, amb respecte… I també volem que sigui un espai de debat i d’intercanvi d’impressions”

Lara Torres

Les xerrades aniran a càrrec de la psicòloga Patrícia Pérez Coca, que cada dissabte tractarà un tema diferent. En aquest cas, el preu de tot el cicle és també de 18,50 euros i les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer presencialment al centre cívic del Rieral.

Si la iniciativa funciona, es podrien crear nous cicles adreçats a altres edats dels infants i adolescents.

spot_img

El + Vist