7.6 C
Lloret de Mar

Tallers per als alumnes de català i les parelles lingüístiques de Lloret

Són sessions de teatre, cuina i ioga per "practicar el català fora de l’aula i fomentar l’ús de la llengua en contextos diferents".

Una classe de l'Oficina de Català
Una classe de l'Oficina de Català

Darreres Notícies

Avui es duu a terme un taller de teatre a Lloret de Mar, adreçat als alumnes de l’Oficina de Català, així com els aprenents i voluntaris que han format les Parelles Lingüístiques.

La finalitat és practicar el català “fora de l’aula i fomentar l’ús de la llengua en contextos diferents”, segons Cesca Cornellà, directora de l’Oficina de Català a Lloret, qui assegura que “ens fa molta il·lusió organitzar aquests tallers”.

La presentació de les parelles lingüístiques d'aquesta edició (Oficina de Català)
La presentació de les parelles lingüístiques d’aquesta edició (Oficina de Català)

A més del taller de teatre, se’n fan dos més: de cuina i ioga, previstos el 25 de novembre, amb 12 i 15 persones apuntades respectivament. En el cas del tastet de teatre, la sessió va a càrrec de l’actor Joan Romà Ortiz. La voluntat és “divertir-nos, serà una experiència completa en què els alumnes actuen, dirigeixen i escriuen”.

Els tallers tenen una durada de dues hores. El d’avui divendres, sobre teatre, compta amb 12 persones inscrites, entre alumnes de l’Oficina de Català i els integrants de les parelles lingüístiques.

spot_img

El + Vist