12.7 C
Lloret de Mar

Tapeo Sound System farà ballar el públic d’Agramunt aquest dissabte

La banda celebra que ha recuperat el ritme de concerts d'abans de la pandèmia i actuarà a Lloret al novembre, per la Festa Major de Sant Romà.

El concert a Palau Solità i Plegamans (Tapeo Sound System)
El concert a Palau Solità i Plegamans (Tapeo Sound System)

Darreres Notícies

Tapeo Sound System actua aquest dissabte a Agramunt. Una de les integrants de la banda és Cristina Collado, de Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

Ella mateixa explica que la seva proposta és la de sempre i la festa està garantida. Així doncs, el concert començarà amb un tema propi, Welcome to Tapeo, que serveix de presentació. Després, un seguit de versions que faran cantar i ballar el públic durant tota la nit.

El punt àlgid, segons la Cristina, és quan fan pujar part del públic a ballar a l’escenari.

Tot i que la Cristina no es perdrà el concert de demà, haurà de cantar asseguda en una cadira. El motiu és que fa menys d’una setmana, diumenge passat en un concert a Palau Solità i Plegamans, es va fer un trau a la cama en voler pujar a la tarima del teclista i li van haver de posar set punts. Ni tant sols en aquell concert, però, va parar de cantar.

Cristina Collado cantant amb la cama embenada (Tapeo Sound System)
Cristina Collado cantant amb la cama embenada (Tapeo Sound System)

Tot i estar asseguda, però, assegura que l’energia que desprendrà serà la mateixa.

“Hauré de cantar asseguda, tranquil·la, perquè els punts no saltin, però l’energia cantant i el que transmets al final és el mateix, perquè el públic retroalimenta les ganes de cantar i l’energia que tens”

Cristina Collado

Els Tapeo Sound System són set músics que pugen a l’escenari i un tècnic de so que fa una feina imprescindible i que cal posar de relleu.

L’actuació a Agramunt es farà la matinada de dissabte a diumenge, a quarts de tres. Qui vulgui veure’ls més a prop, divendres de la setmana que ve actuaran a Palafolls i al novembre actuaran a Lloret amb motiu de la Festa Major de Sant Romà.

spot_img

El + Vist