7.6 C
Lloret de Mar

Tapeo Sound System, Xavier Fornaguera, Jana Torras i Marta Vendrell, entre altres, a les Barraques de Sant Romà

També hi haurà concerts d'Els Catarres, Doctors Prats, Vienna i Dani Muses Band.

Tapeo Sound System
Tapeo Sound System

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana hi ha Barraques de Sant Romà, tant divendres com dissabte a la nit.

Qui obrirà els concerts serà el lloretenc Xavier Fornaguera, que actuarà acompanyat d’una banda i assegura que hi haurà moltes sorpreses en el seu concert, que començarà divendres a les deu de la nit.

“Serà una actuació plena de sorpreses, fins i tot amb alguna col·laboració amb algun altre artista; farem temes clàssics de soul, pop i funk, molts dels quals ja coneixereu”

Xavi Fornaguera
Xavier Fornaguera
Xavier Fornaguera

Després de Xavier Fornaguera, la nit seguirà amb Vienna (23 hores) i Doctor Prats (00.30 hores). Des de la ràdio hem contactat amb els dos grups, però no han parlat amb nosaltres.

De cara a dissabte, Els Catarres seran els caps de cartell, però també comptarem amb les actuacions de Jana Torras i Marta Vendrell, Dani Muses Band i els Tapeo Sound System.

Les primeres en pujar a l’escenari seran Jana Torras i Marta Vendrell, a dos quarts de deu de la nit.  

“Hem fet un repertori de cançons molt variades, entre les quals n’hi ha en català, castellà i anglès, esperem que el públic s’ho passi molt bé i estem molt contentes i agraïdes”

Jana Torras i Marta Vendrell

El concert de Dani Muses Band està programat per a dos quarts d’onze, mentre que a dos quarts de dotze serà el torn d’Els Catarres, que presentaran el seu últim disc, Diamants, però també faran un repàs de tots els seus clàssics per celebrar el desè aniversari de la banda.

Dani Muses
Dani Muses

La festa la tancaran els Tapeo Sound System, cap a un quart de dues de la matinada. La lloretenca Cristina Collado, membre de la banda, assegura que serà un concert molt divertit en què el públic podrà pujar a l’escenari.

“El nostre concert són dues hores de música sense parar; toquem versions per a tots els públics, tots els gustos i de tots els estils possibles i serà molt divertit”

Cristina Collado

Les barraques, com sempre, estaran muntades a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre, on hi haurà una gran carpa.

spot_img

El + Vist