19.4 C
Lloret de Mar
L'alcalde, a la presentació de la programació teatral

El teatre de Lloret incrementa en un 80% els seus usuaris, el 2016

La nova temporada aixeca el teló aquest cap de setmana amb 'Tamar. La filla de Chagall' dissabte i un concert dels Beatles per a nens diumenge.

L'alcalde, a la presentació de la programació teatral

Darreres Notícies

Els usuaris del teatre municipal de Lloret han augmentat més del 80% al 2016. Durant l’any passat, van passar per l’equipament 41.306 persones, entre espectacles teatrals i esdeveniments que han tingut lloc al teatre. La dada l’ha donat a conèixer el regidor de Cultura, Albert Robert, en la presentació de la temporada del primer semestre, feta aquest dilluns al vespre.

La temporada del teatre aixeca el teló aquest cap de setmana amb Tamar. La filla de Chagall dissabte i un concert dels Beatles per a nens diumenge. Entre finals de gener i juny, hi passaran 34 propostes de diferents arts escèniques. Amb la voluntat d’incrementar el nombre d’espectadors, s’han creat nous paquets promocionals, com el de màgia, el del Puntet per a joves i un de dansa en què es poden combinar obres de Lloret i Blanes amb el 25% de descompte.

Els noms propis que desfilaran aquesta temporada al teatre són els d’Emma Vilarassau, Lluís Soler, Oriol Pla, Monsterrat Carulla, Pablo Carbonell, Justo Molinero, Albert Pla o Tortell Poltrona, entre d’altres.

Al seu costat, l’escena local no es queda enrere. D’entre la desena de propostes, cal destacar El muntaplats, de Harold Pinter, que portaran per primer cop al teatre de Lloret Marc Bertran i Joan Romà Ortiz, que actuaran el 19 de maig. Juntament amb ells, els Jubil@2 del Casal de la Gent Gran, la Coral Unió Lloretenca, Joan Pau Romaní, la companyia Mueka o l’Aurora.

El Lloret Espai Off torna a conquerir nous indrets, com Ses Escoues i l’hostal Vila del Mar, que se sumen a la funció que es farà al mateix teatre. En aquest cas, hi ha un abonament per a les tres obres de 20 euros.

Les entrades ja són a la venda. Es poden comprar al web del Teatre de la Costa Brava Sud o bé de forma presencial al Museu del Mar, al Puntet o al mateix teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

 

spot_img

El + Vist