-0.7 C
Lloret de Mar

“Tenim el deure de trobar una solució a la mobilitat i els accessos de Lloret”

Ho afirma el conseller de Territori, Juli Fernández, en la seva primera visita aquest divendres amb representants del municipi.

-

El conseller de Territori, Juli Fernández, ha estat avui Lloret de Mar per conèixer de primera mà les necessitats del territori. Tant l’alcalde com els regidors li han expressat la voluntat de trobar solucions als problemes de trànsit fins a la vila.

Un dels objectius és buscar alternatives arran de la negativa de fer arribar el ramal de l’autopista C-32 a Lloret. Afirma que “tenim el deuure de trobar solucions a la mobilitat i els accessos”.

Juli Fernández -que ha signat el llibre d’honor i ha rebut un obsequi per part de l’Ajuntament- ha aprofitat l’estada a Lloret per reunir-se amb empresaris i representants d’ERC en un conegut establiment de la vila.

Les agències de viatges recuperen el ritme de reserves de la prepandèmia

Això conclou la principal patronal del sector a Espanya, l’ACAVE, que ha donat a conèixer una enquesta feta entre 450 agències amb motiu de la fira de turisme de FITUR.

Avui comença un cicle de tallers per a dones migrants de Lloret

La sessió d’aquest divendres s’ha centrat en explicar quines ajudes econòmiques tenen a la seva disposició -per exemple, en cas d’estar aturades o per poder accedir a la renda garantida- i com fer-ne els tràmits.

Jordi Martínez, sobre ‘El diablo cojuelo’: “un espectacle divertit amb teatre clàssic espanyol i pallassos”

L’obra -que aixeca el teló aquest dissabte del Teatre de Lloret- reuneix personatges del segle XVII amb pallassos del segle XXI que viatgen per una Espanya esperpèntica.
- Publicitat -