8 C
Lloret de Mar

Teoria del Qua, Stone Rose, Rainy Day i Jim & The Devil, en el concert dels Bucs del Puntet

L'actuació arriba el dia abans de Santa Cristina: el proper diumenge, a les 22 hores, a la Roca d'en Maig.

Els Teoria del Qua, en plena actuació
Els Teoria del Qua, en plena actuació

Darreres Notícies

Teoria del Qua, Stone Rose, Rainy Day i Jim & The Devil actuen aquest diumenge a la nit a Lloret, en el concert dels Bucs del Puntet. Es tracta de la quarta edició d’aquesta actuació conjunta, que tindrà lloc el dia abans de Santa Cristina.

servicios profesionales jimenez

El cartell el formen els grups que utilitzen habitualment els Bucs d’Assaig, que són els lloretencs Teoria del Qua, Stone Rose i Rainy Day. Enguany s’hi afegeixen Jim & The Devil, que són de fora i van guanyar el concurs Sonabucs de l’any passat.

A tots ells se’ls ofereix la possibilitat de tocar a l’escenari, a davant de força públic: serà diumenge a la nit a la Roca d’en Maig. Carles Carbonell, tècnic de Joventut, assenyala que “és el concert dels Bucs, de grups que assagen, que no són professionals i que sovint estan molt nerviosos, però hi posen moltes ganes“.

L’escenari del concert és “incomparable”: està a l’aire lliure, al costat del mar i la platja. Aquests són alguns dels molts motius per anar a l’actuació d’aquest diumenge dels Teoria del Qua, Stone Rose, Rainy Day i Jim & The Devil. Altres, que “són de casa, són bons, els donem suport el dia abans de Santa Cristina després de la passada dels vogadors, hi ha barraques i ambient de poble en ple estiu… ho passem molt bé i és divertit”.

El concert dels Bucs del Puntet arriba aquest diumenge, a partir de les 22 hores, al passeig Manel Bernat, a la Roca d’en Maig.

spot_img

El + Vist