17.9 C
Lloret de Mar

Testimonis del crim de Lloret diuen que l’inici va ser una baralla i que els acusats estaven “molt agressius”

Aquest dimarts han declarat al judici el DJ i personal de seguretat de la discoteca.

Els advocats, en el judici, aquest dilluns.
Els advocats, en el judici, aquest dilluns.

Darreres Notícies

Molt agressius”, amb “ganes de baralla” i “alterats”. Així han descrit els controladors d’accés de la discoteca St. Trop de Lloret de Mar l’actitud dels acusats just després de fer-los sortir del local per una de les portes d’emergència. Era la matinada del 12 d’agost del 2017.

servicios profesionales jimenez

En aquell moment, mentre alguns treballadors de seguretat estaven amb els processats i un amic seu anant cap a fora de la discoteca, els altres estaven atenent la víctima que estava estesa a terra i inconscient a la pista de ball.

Els acusats del crim, aquest dilluns, a l'Audiència de Girona.
Els acusats del crim, aquest dilluns, a l’Audiència de Girona.

Aquest dimarts han declarat al judici el DJ i personal de seguretat de la discoteca que han explicat que van encendre les llums perquè s’estava originant una disputa a la pista. Quan hi van arribar, alguns van acompanyar els ara acusats a l’exterior, on els van retenir esperant que arribés la policia. Com que estaven molt alterats, els van acabar deixant marxar.

Els Mossos els van localitzar minuts després a la zona de la platja, a pocs metres del local. La discoteca no va aturar l’activitat i va continuar oberta.

El matí de declaracions d’aquest dimarts ha acabat amb el testimoni dels pares de la víctima que no han pogut contenir les llàgrimes i l’han descrit com un jove familiar, treballador, tranquil, pacífic i que no havia tingut mai cap conflicte amb ningú.

El fiscal Víctor Pillado demana 24 anys de presó per assassinat per a un dels acusats, el mateix que sol·licita l’acusació popular en nom de l’Ajuntament de Lloret de Mar representada pel lletrat Manel Mir. L’advocat de l’acusació particular en nom de la família de la víctima, Francesc Co, i la Fecasarm són els únics que també acusen l’altre jove com a còmplice l’assassinat. S’enfronta a 15 anys de presó.

La defensa del principal acusat, encapçalada pel lletrat Carles Monguilod, sosté que no tenia intenció de matar el turista italià i que va ser una imprudència. L’advocat de la defensa de l’altre processat, Sergio Noguero, sol·licita l’absolució.

spot_img

El + Vist