10.5 C
Lloret de Mar

The Teasers Blues Band són els propers convidats al cicle Fenals de Música

El concert, que és gratuït, serà aquest dijous, a les 22 hores, a la platja de Fenals.

The Teasers Blues Band
The Teasers Blues Band

Darreres Notícies

The Teasers Blues Band, banda formada a Barcelona l’any 2012, serà la protagonista d’un nou concert del cicle Fenals de Música.

servicios profesionales jimenez

L’agrupació recull influències del blues rural de Robert Johnson fins a músics més contemporanis. L’actuació comptarà amb un repertori format per una barreja d’adaptacions de clàssics del blues i temes originals de la banda, amb tocs d’altres estils com el funk o el soul, tal com ha explicat el director i guitarrista, José Azul.

The Teasers Blues Band va començar la seva trajectòria fa sis anys, amb un projecte format per tres músics. De mica en mica, van anar evolucionant, incorporant nous músics i editant un disc amb temes originals. A més, han participat en un bon grapat de festivals de rellevància.

Una de les últimes incorporacions és, segons el seu director, un dels màxims atractius. Es tracta de Tina Masawi, la vocalista del grup, que amb 21 anys va ser reconeguda com la millor actriu de musicals de Sud-àfrica.

Actualment, la banda està preparant nous projectes. Tenen la intenció, aviat, d’editar tres discos de cop, amb tots els temes originals que toquen als seus concerts però que encara no tenen enregistrats.

La música dels The Teasers Blues Band arriba aquest dijous a Lloret. Serà a partir de les deu de la nit, a la platja de Fenals. L’activitat és gratuïta.

spot_img

El + Vist