19.8 C
Blanes
Ingredients per fer ratafia casolana.

Tocs de Natura proposa elaborar ratafia casolana

En aquest taller, que arriba el 17 de juny, es colliran herbes i flors dels camps dels voltants.

Ingredients per fer ratafia casolana.

Darreres Notícies

Un taller de ratafia. Aquesta és la proposta que fa Tocs de Natura per al proper 17 de juny, en què les inscripcions ja estan obertes.

L’entitat ensenyarà als participants com preparar aquest licor amb flors i herbes del nostre entorn i amb alcohol de La Sobirana de Santa Coloma de Farners. La responsable de Tocs de Natura, Paquita Gruart, explica que a les 10 del matí -quan començaran el taller- “és una bona hora per collir flors i plantes, que posarem en alcohol i les macerarem“.

circo de las estrellas

En aquesta ratafia casolana es posaran entre 20 i 30 ingredients, en funció del que trobin pels camps dels voltants. A més de la nou verda, que és component principal, hi ha herbes que sempre hi van com la farigola o el romaní. El taller s’aprofitarà per explicar les propietats medicinals d’aquestes plantes sense oblidar que la ratafia és un licor que porta alcohol.

Aquesta sessió s’adreça a les persones adultes i no cal cap noció prèvia. A més d’elaborar ratafia casolana, els participants tastaran la que elabora l’Oriol Gruart. El taller es farà el 17 de juny al matí, de 10 a 13h, i el preu és de 30 euros, que inclou el material. Les places són limitades. La reserva es pot fer al telèfon 644 244 789.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist