15.4 C
Lloret de Mar

Tono Blasi actua aquest dijous al Festival de Guitarra del Mediterrani

El guitarrista, que també és director del festival, assegura que aquesta temporada està anant molt bé i recorda que encara hi ha concerts setembre i octubre.

Tono Blasi
Tono Blasi

Darreres Notícies

Tono Blasi serà l’encarregat del concert d’aquest dijous al Festival de Guitarra del Mediterrani.

Com és habitual en les seves actuacions, el guitarrista repartirà el concert en tres parts.

“La primera part són tres peces molt diferents de Johan Sebastian Bach, després faré tres peces de compositors espanyols i, per acabar, tres peces més modernes”

Tono Blasi

El concert es farà demà a la nit, a partir de les nou, a l’església parroquial de Sant Romà i les entrades valen deu euros.

Tono Blasi, a més, és el director del festival, que assegura que aquest estiu està anant molt bé.

“La veritat és que aquest any ha anat molt bé, ens hem acostat a números del 2019 i hem recuperat gairebé la normalitat”

Tono Blasi

Les actuacions més destacades han estat el Concierto de Aranjuez i el tribut a Paco de Lucía. Ara el festival segueix encara tots els dijous de setembre i octubre, que també solen tenir bona resposta a Lloret.

“Cal destacar el Concierto de Aranjuez, que es va emplenar tota l’església, i algun altre concert del Javier Gavara que fa tribut a Paco de Lucía, que no s’ha emplenat, però quasi”

Tono Blasi

Aquest és el cinquè any que Lloret acull el Festival de Guitarra del Mediterrani, que es du a terme en diferents municipis catalans.

spot_img

El + Vist