6.9 C
Lloret de Mar
Tono Blasi, l'estiu passat

Tono Blasi torna a Lloret de Mar amb el cicle de concerts a la parròquia de Sant Romà

Avui mateix, Tono Blasi farà una actuació a les 21 hores i la idea és fer un concert cada dijous. L'entrada val 10 euros.

Tono Blasi, l'estiu passat

Darreres Notícies

Torna el cicle de concerts de guitarra a la parròquia de Sant Romà, organitzat per l’artista Tono Blasi. La idea és fer una actuació cada dijous. Per avui mateix, Tono Blasi ha preparat un concert amb dues parts: la primera comptarà amb peces tradicionals de guitarra com el Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo o Asturias d’Isaac Albeniz; mentre que a la segona, interpretarà cançons clàssiques adaptades com el Danubi Blau o la mateixa Bohemian Rhapsody.

Tono Blasi ha decidit repetir el cicle a Lloret perquè l’experiència de la temporada passada va ser molt bona. I assegura que l’església de Sant Romà és un espai idoni per fer-hi actuacions d’aquestes característiques.

La majoria de concerts aniran a càrrec del mateix Tono Blasi, però l’artista també ha convidat altres músics, com el lloretenc Josep Soto, sobretot de cara al mes d’agost.

El cicle va començar la setmana passada i durant els propers mesos es farà una actuació cada dijous a les nou de la nit, a la parròquia de Sant Romà. El preu de l’entrada és de 10 euros.

spot_img

El + Vist