31.3 C
Lloret de Mar
Birrestoltes 2020 (Joventut Sa Romana)

Torna el Birrestoltes de Joventut Sa Romana, aquest dissabte

La convocatòria és a les 18 hores a la Plaça de la Vila, on es repartiran les fitxes que s'intercanviaran per cerveses al llarg del recorregut.

Birrestoltes 2020 (Joventut Sa Romana)

Darreres Notícies

Aquest dissabte, torna el Birrestoltes, que anirà seguit d’un concert de Carnaval, amb els grups Zàping Catalonia i el grup lloretenc Paco La Voz & The Bertran’s Show.

La festa començarà a les sis de la tarda a la Plaça de la Vila, on Joventut Sa Romana ha convocat a tothom per repartir les fitxes que durant el recorregut podran intercanviar per cerveses. Un representant de l’entitat organitzadora, Antonio Fernández, agraeix la col·laboració dels establiments que participen en l’activitat.

“Hem d’agrair que cada vegada tenim més establiments que ens volen ajudar i ens donen moltes facilitats”

Antonio Fernández

En totes les edicions tant del Birrestoltes com de la Trastukada sempre hi ha hagut molt bon ambient i mai hi ha hagut incidents destacats. En aquest sentit, Antonio Fernández agraeix la col·laboració de la Policia Local, que també els posa moltes facilitats, i del bon rotllo que hi ha entre tots els participants.

“Hi ha un ambient súper familiar, súper de poble, que és el que nosaltres volem; és una activitat de proximitat, en què nosaltres fomentem els locals del poble i la gent es comporta súper bé”

Antonio Fernández

Entre els participants, es farà un concurs de disfresses individual i un de grup. Això sí, qui vulgui participar-hi haurà de penjar una fotografia a les xarxes socials i etiquetar Joventut Sa Romana.

El Birrestoltes farà un recorregut per diferents bars de Lloret fins arribar al Pavelló Municipal d’Esports, on a les deu de la nit començarà el concert que organitza l’Ajuntament. L’entrada serà gratuïta i el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, anima el públic a anar-hi disfressat.

El Birrestoltes i el concert complementen la celebració del Carnaval en el segon any en què tampoc no hi haurà la gran rua, atès el context de pandèmia. Sí que es faran, però, els concursos de disfresses al lloc de treball –demà divendres- i al carrer –dissabte al matí.

spot_img

El + Vist