20.6 C
Lloret de Mar
Port de Cala Canyelles

Torna el concurs de pesca infantil de Festa Major, aquest dissabte, a Cala Canyelles

L'organitza el Club Nàutic i l'objectiu és que els participants s'aficionin a la pesca i coneguin el port.

Port de Cala Canyelles

Darreres Notícies

Aquest dissabte arriba un dels actes tradicionals de la Festa Major. Es tracta del concurs de pesca infantil, que es farà a Cala Canyelles, de la mà del Club Nàutic.

És una competició adreçada als més petits de la casa perquè s’aficionin a la pesca i coneguin el port de Cala Canyelles. Un dels organitzadors, Joan Berengueras, explica que és una activitat interessant perquè “molts d’ells no han fet mai i així venen i coneixen el port i s’aproximen al mar”.

Habitualment, s’hi reuneixen una quarantena d’infants. El guanyador serà aquell que aconsegueixi capturar més peixos. Hi haurà quatre premis: una copa pel guanyador, atorgada per l’Ajuntament, i tres trofeus pel segon, tercer i quart classificat, de part del Club Nàutic Cala Canyelles. A més, cada participant rebrà un obsequi, que enguany serà un llibre relacionat amb el mar. Cal destacar l’acte final del concurs. Els peixos capturats, que encara són vius, es tornen a l’aigua perquè puguin seguir en el seu hàbitat.

Els participants han de portar galleda, esquer i els estris de pesca. L’edat màxima són 12 anys. El concurs és gratuït i els nens han d’estar acompanyats d’un adult. Els interessats es poden inscriure de forma anticipada o bé el mateix dia. El telèfon del club és el 972 36 88 18. El concurs començarà dissabte, a les 17:15h, a Cala Canyelles.

spot_img

El + Vist