9.7 C
Lloret de Mar

Torna el curs de dansa oriental que organitza cada any L’Aurora amb Cristina Catalán

Les inscripcions es poden fer fins al 30 de setembre i les classes es faran d'octubre a juny, cada dilluns de 10 a 11, al Teatre.

Cristina Catalán, professora del curs (Víctor Zelik)
Cristina Catalán, professora del curs (Víctor Zelik)

Darreres Notícies

Ja s’han obert les inscripcions per al curs de dansa oriental que organitza, un any més, l’associació de dones L’Aurora. Aquesta serà la cinquena edició i les classes començaran a l’octubre i es faran el dilluns al matí, de deu a onze.

servicios profesionales jimenez

La professora tornarà a ser Cristina Catalán, que remarca que l’objectiu principal és, sobretot, passar-ho bé.

”Principalment passar-nos-ho bé, perquè amb cinc anys fent el taller he après que les dones el que tenen ganes és, sobretot, passar-s’ho bé”

Cristina Catalán

Tot i així, el subtítol del curs és La naturalesa del moviment femení, perquè un dels pilars de les classes és que les alumnes prenguin consciència dels seus cossos.

“Hi ha una fase de consciència corporal, hi ha tota una part de treball de cos, evidentment cadascuna amb els seus límits”

Cristina Catalán

En aquest sentit, Cristina Catalán assenyala que sovint les dones aprenen a saber quina postura adoptar en les accions quotidianes del seu dia a dia.

“Les classes són sobretot encarades a acceptar el nostre cos i agafar consciència corporal, perquè una en qualsevol moment del dia pugui saber com col·locar-se”

Cristina Catalán

Així doncs, a banda de passar una bona estona ballant, es treballa l’acceptació del cos, la connexió amb el ventre femení, la consciència corporal i la millora de la coordinació. Cristina Catalán ha remarcat que el curs està obert a tot tipus de perfils, tant dones com homes i de totes les edats, tant si tenen nocions de dansa com si no han ballat mai.

Les inscripcions es poden fer fins al 30 de setembre. El preu és de 20 euros mensuals per a les sòcies de L’Aurora, i de 25 euros mensuals per a la resta. Les sessions es faran d’octubre a juny al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist