26.4 C
Blanes
El servei de canguratge, el curs passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Torna el servei de canguratge, a partir de dimarts vinent

El servei s'ofereix cada tarda entre setmana, de 16.30 a 19.30 hores, per a infants d'entre 3 i 12 anys.

El servei de canguratge, el curs passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament torna a oferir el servei de canguratge a les tardes entre setmana, a partir de dimarts vinent, 12 de setembre. Es tracta d’una proposta impulsada des de la regidoria d’Igualtat perquè les famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys puguin conciliar i gaudir d’algun temps lliure en moments determinats.

És un servei gratuït i, tal com recorda la regidora d’Igualtat, Míriam Rodríguez, cal inscriure’s per fer-ne ús: es pot fer 24 hores abans, a través de la pàgina web de la regidoria d’Igualtat. A més, les persones usuàries hauran de descarregar un formulari d’autorització per entregar a les persones encarregades del canguratge quan deixin els infants.

“L’objectiu és alliberar les persones que tenen cura dels infants, que majoritàriament són dones, perquè puguin tenir una ajuda i disposar d’unes hores per poder fer altres tasques”

Míriam Rodríguez
circo de las estrellas

El canguratge el poden sol·licitar totes les persones empadronades a Lloret, tot i que es donarà prioritat a uns perfils concrets.

“Es consideraran prioritàries famílies monoparentals, dones que pateixin situacions de violència masclista, dones en situació d’atur de llarga durada, de més de 52 anys o migrades”

Míriam Rodríguez

El servei de canguratge l’ofereixen dos professionals del món de l’educació cada tarda, de dilluns a divendres, a l’escola Àngels Alemany.

L’horari d’atenció serà a les tardes, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit (16.30 a 19.30) , i les famílies podran deixar els infants fins a tres hores diàries, amb un màxim de deu dies cada mes.

Aquest mateix servei també s’oferirà al Teatre de Lloret quant hi hagin programades obres teatrals. En aquests casos, el canguratge tindrà la durada de l’obra i es podrà sol·licitar amb la compra de l’entrada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist