21.6 C
Lloret de Mar
Cantada de caramelles del 2019, abans de la pandèmia

Torna la cantada de caramelles amb la Coral Unió Lloretenca

Es farà per diferents carrers de Lloret aquest Diumenge de Pasqua, a partir de les deu del matí.

Cantada de caramelles del 2019, abans de la pandèmia

Darreres Notícies

Un any més, torna la cantada de caramelles el Diumenge de Pasqua. Com és habitual, la Coral Unió Lloretenca passarà per diferents carrers del municipi cantant cançons tradicionals catalanes.

La cantada comença a les deu del matí a la plaça de la Vila. Els cantaires continuaran al llarg del matí fent parada a la plaça Piferrer, carrer Sant Pere, casal de la Gent Gran, plaça de l’Església, carrer de la Vila, Sènia del Barral, plaça Paris i finalment al barri de Pescadors.

El director de la Coral Unió Lloretenca, Manel Alsina, explica que la tradició té una lectura religiosa i una profana i, en tot cas, han preparat un repertori de cançons tradicionals catalanes.

“És una cantada que es fa el Diumenge de Pasqua, la part religiosa seria per celebrar la resurrecció de Crist i la part profana és per celebrar l’arribada de la Primavera”

Manel Alsina

Ja fa 72 anys que es canten caramelles a Lloret i, segons Manel Alsina, només s’han aturat per la pandèmia.

Grup de nenes que formaven part delGrup de Caramelles Infantils de Mossen Torrent Arxiu Municipal
Grup de nenes que formaven part delGrup de Caramelles Infantils de Mossen Torrent (Arxiu Municipal)

La cita amb la Unió Coral Lloretenca és aquest Diumenge de Pasqua, a partir de les deu del matí. Com sempre, els cantaires duran una cistelleta per recaptar donatius que els ajudin a tirar endavant la coral.

spot_img

El + Vist