19.8 C
Blanes
L'última edició de la Fira dels Americanos, el 2019

Torna la Fira dels Americanos, amb moltes activitats i una sorpresa

Es farà del 15 al 18 de juny i, entre totes les activitats, n'hi ha una de nova que es manté absolutament en secret: Speakeasy Havana 1952.

L'última edició de la Fira dels Americanos, el 2019

Darreres Notícies

Torna la Fira dels Americanos de Lloret de Mar. La setmana que ve, del 15 al 18 de juny, s’han programat un gruix d’activitats molt variades per fer gaudir tots els públics.

El tècnic de Promoció Econòmica, Xavi Ramon, assenyala que hi ha moltes ganes de recuperar l’esdeveniment, que els últims anys no s’ha pogut celebrar per situació de pandèmia.

“La Fira dels Americanos està totalment consolidada a la població, té molta demanda i estem molt contents de poder reprendre-la”

Xavier Ramon
circo de las estrellas

La conferència inaugural es farà dijous al vespre, amb Tate Cabré, doctora en Periodisme i Comunicació, que parlarà dels ‘americanos’ a Lloret. El mercat indià i El Floridita obriran les portes divendres 16 amb passeig Jacint Verdaguer, on estaran muntats fins diumenge al vespre. Durant aquells dies, s’ha preparat un gruix d’activitats variades: sessions de ball, animacions, accions teatrals, cercaviles, la ruta indiana i al museu de Can Font, la visita guiada al Museu del Mar, L’herència de les Amèriques al cementiri, concerts tant divendres com dissabte al vespre.

“Hi ha algunes activitats més festives, que són multitudinàries, i altres amb caire més acadèmic, que li donen un valor afegit, en comparació d’altres fires de la mateixa temàtica”

Xavier Ramon

Entre totes les activitats una de nova que es manté absolutament en secret: Speakeasy Havana 1952. Les places són limitades i qui vulgui participar-hi pot inscriure’s a través del correu [email protected]. Allà rebrà les indicacions necessàries, tot i que les haurà de guardar en el més estricte secret.

“Hem de tenir en compte el concete d’Speakeasy, que és un bar una mica transgressor i, a partir d’aquí, cadascú que pensi una mica; però penso que és una proposta bastant divertida i que agradarà molt”

Xavier Ramon

La Fira dels Americanos de Lloret de Mar es durà a terme la setmana que ve, del 15 al 18 de juny.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist