7.3 C
Lloret de Mar

Torna la gimcana familiar per trobar el tió als Jardins de Santa Clotilde

Es farà aquest dissabte i diumenge, dimarts 6, dijous 8 i el cap de setmana del 10 i 11 de desembre, a les 11.30 hores.

Un tió al bosc (tiodenadal)
Un tió al bosc (tiodenadal)

Darreres Notícies

Els més petits de la casa podran gaudir de la gimcana familiar que es durà a terme als Jardins de Santa Clotilde per a la setmana del pont de la Immaculada. Es titula Un tió entremaliat s’ha amagat als Jardins de Santa Clotilde.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, explica que necessiten ajuda dels més petits de la casa per trobar els tions que hi ha amagats.

“Als Jardins de Santa Clotilde se’ns han amagat una sèrie de tions i qui millor per trobar-los, fent una petita gimcana, que els nens i nenes de Lloret?”

Xavi Flores

L’activitat s’adreça a infants a partir de tres anys.

“En ser una activitat que poden anar acompanyats dels pares, als tres anyets ja poden participar-hi, i a més hi ha uns fullets del bosc que fan de guies”

Xavi Flores

Per reservar plaça, cal adreçar-se al web de Patrimoni Cultural o bé al Museu del Mar (972 36 44 54). Les places són limitades i el regidor anima a tothom a espavilar-se, perquè aquestes activitats solen tenir molta demanda. De fet, la gimcana ja es va fer l’any passat i va exhaurir totes les entrades.

La gimcana es farà tots els dies festius, és a dir, aquest dissabte i diumenge, dimarts 6, dijous 8 i el cap de setmana del 10 i 11 de desembre. L’hora sempre és a dos quarts de dotze del migdia.

spot_img

El + Vist