26.4 C
Lloret de Mar
La sardana al temple del 2019 (Lluïsa Baltrons)

Torna la sardana al temple per Sant Romà, amb la cobla Ciutat de Girona

A més, en acabar la missa, es farà una audició a la plaça de l'Església on es podran tornar a ballar sardanes.

La sardana al temple del 2019 (Lluïsa Baltrons)

Darreres Notícies

Una tradició de la Festa Major de Lloret que es recupera aquest any és la sardana al temple, durant la missa solemne de la diada de Sant Romà.

La cobla Ciutat de Girona interpretarà una sardana enmig de l’ofici i, en acabar, a la Plaça de l’Església es farà una petita audició, tal com explica Joaquim Burjachs, representant de la cobla.

“Interpretarem una sardana al mig de la missa, que aquest any serà ‘Davant la verge’, d’Enric Morera, i en acabar la missa interpretarem unes quantes sardanes per poder ballar-les”

Joaquim Burjachs

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, remarca que a l’audició a la plaça de l’Església es podran tornar a ballar sardanes, cosa que a Lloret no es fa des que va esclatar la pandèmia.

“Com un altre aspecte més de la normalitat en quant a festes i tradicions es pot recuperar aquesta ballada tot just acabada la missa”

Cristian Fernández
La cobla Ciutat de Girona
La cobla Ciutat de Girona

La missa solemne a l’església parroquial de Sant Romà començarà a les onze del matí i comptarà amb la participació del cor Alba de Prima, acompanyat de l’orgue. A més, es faran el Cant dels goigs del sant i la veneració de sa relíquia.

spot_img

El + Vist