4.9 C
Lloret de Mar

Tornejos de petanca i escacs aquest cap de setmana per celebrar la Festa Major

El de petanca es farà demà dissabte al centre cívic de Can Sabata i el d'escacs, diumenge al centre cívic del Rieral.

Associació de petanca lloretenca
Associació de petanca lloretenca

Darreres Notícies

Aquest dissabte, la jornada s’obrirà ben d’hora, a les vuit del matí, amb un torneig de petanca. Es farà, al centre cívic de Can Sabata, en un acte organitzat per l’Associació de Petenca Lloretenca.

S’han apuntat unes 40 persones, que faran diferents partides al llarg del matí, després d’un sorteig que es farà a l’inici de la competició. Al llarg del torneig, també hi haurà una parada per esmorzar. A més, per als guanyadors, s’han preparat uns trofeus, tal com ha explicat un dels organitzadors de l’esdeveniment, Jordi Gili.

Des de l’entitat organitzadora lamenten el poc suport de la població que reben al llarg de l’any, per tal de poder organitzar altres cites. Tot i això, esperen que els participants puguin gaudir de la petanca durant el matí d’aquest dissabte i conviden a tothom a assistir-hi.

Un altre torneig que es farà durant aquest cap de setmana de Festa Major és el que organitza el Club Escacs Lloret. S’havia previst un torneig obert per dissabte, que s’ha suspès, mentre que es manté el de l’endemà diumenge sub-12.

Tot i que la cita és oberta a tothom, les places són limitades. Per a informació i inscripcions, cal enviar un correu a [email protected] La competició es durà a terme al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist