15.1 C
Lloret de Mar

Tornen Els Pastorets al Casal de l’Obrera, com és habitual a Lloret per les festes de Nadal

Es faran 3 funcions: aquest diumenge (dia 23), el 26 de desembre (dia de Sant Esteve), i el 30 de desembre.

Els Pastorets de l'any passat
Els Pastorets de l'any passat

Darreres Notícies

Com és habitual per aquestes dates nadalenques, el Casal de l’Obrera representarà Els Pastorets. Els directors són la Gemma Pujós i en Marc Martínez. Aquest últim recorda que la versió que porten a l’escenari des de fa uns anys és La Flor de Nadal, de Francesc d’Assís Picas, que permet que el protagonisme es reparteixi entre més personatges.

El naixement

El Casal de l’Obrera ha preparat tres funcions d’Els Pastorets: la primera arriba aquest diumenge (dia 23), la segona serà el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, i l’última, quatre dies més tard, el 30 de desembre.

Al llarg de les tres funcions, també hi haurà la presència del Tió, els dos primers dies, i del Patge Reial, en l’última jornada. D’aquesta manera, els més petits podran gaudir de l’activitat recollint caramels i entregant la carta als Reis Mags. Marc Martínez anima tothom a assistir a alguna de les tres funcions.

Els dimonis

Totes les funcions es faran a les sis de la tarda, al Casal de l’Obrera. Les entrades, que es poden comprar al Puntet, valen 6 euros.

spot_img

El + Vist