10.3 C
Lloret de Mar

Tornen les sessions de contes a la Biblioteca

La primera sessió, prevista aquest dissabte (11:30h) anirà a càrrec de la companyia La Sal d’Olot, amb contes musicats i un taller d’estampació.

Taller d'estampació per a infants.
Taller d'estampació per a infants.

Darreres Notícies

El Racó dels Contes torna a la Biblioteca de Lloret de Mar, a partir d’aquest dissabte. La relaxació de les mesures de la Generalitat contra la Covid-19 permet que tornin aquest tipus d’activitats i la primera sessió anirà a càrrec de la companyia La Sal d’Olot, amb contes musicats i un taller d’estampació.

servicios profesionales jimenez

Els més petits podran gaudir d’historietes de diverses temàtiques que s’explicaran amb l’ajuda d’objectes animats i una guitarra. A continuació, els participants gaudiran d’un taller d’estampació amb tintes sobre carpetes de cartró, que es podran endur a casa. Montse Guix, de La Sal d’Olot, exposa que “hem preparat una sessió especial, amb contes musicats i un taller d’estampació amb tinta”.

Cartell de la sessió de contes amb La Sal d'Olot.
Cartell de la sessió de contes amb La Sal d’Olot.

Tot i que l’aforament és limitat, no cal inscripció prèvia. Serà una activitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19, com l’ús de la mascareta o la neteja de mans. La regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, anima “les famílies a tornar a la Biblioteca els dissabtes, on garantim totes les mesures de seguretat i ho passarem molt bé”.

El Racó dels Contes, amb els contes musicats i el taller d’estampació de La Sal d’Olot, torna aquest dissabte, a dos quarts de dotze del matí, al pati de la Biblioteca.

Seguim parlant de la Biblioteca perquè el pròxim dimarts, 16 de març, es farà un taller familiar titulat “Petit Liceu: Aixequem el teló”, a càrrec de Maria José Anglès. S’adreça a infants a partir de 6 anys en què es podrà conèixer tot el que s’amaga darrere d’una funció d’òpera, així com les seves professions i els moments més destacats d’aquesta modalitat artística.

Taller familiar Aixequem el Teló sobre òpera.
Taller familiar Aixequem el Teló sobre òpera.

El taller es durà a terme el dimarts de la setmana que ve, a partir de les sis de la tarda, a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia. L’aforament serà limitat, amb totes les mesures de seguretat de la Covid- 19, com l’ús de mascareta o la neteja de mans.

spot_img

El + Vist