23.1 C
Lloret de Mar

Tot a punt a Mont Lloret per a la festa de la urbanització, entre avui i demà

Conviden tots els veïns a gaudir d'aquesta 'festa familiar'.

Festa de l'escuma, de l'any 2015
Festa de l'escuma, de l'any 2015

Darreres Notícies

La urbanització de Mont Lloret ja ho té tot a punt per a la celebració de la seva Festa. En total, s’han programat nou activitats, que es reparteixen entre aquest divendres i dissabte.

Els actes comencen aquesta nit, a partir de les 22 hores, amb un sopar a l’aire lliure i un concurs de “mini postres”. A les 23h, actuació musical amb el grup “Duo Acuario”.

La resta d’activitats seguiran demà al matí, amb un esmorzar, jocs infantils i la festa de l’escuma. A la tarda, hi haurà una botifarrada, per a la qual s’ha de comprar un tiquet de manera anticipada, una xocolatada popular i la festa de l’aigua. El final de la jornada arribarà a la nit, amb un sopar i l’actuació de “Disco Fiesta”.

Nuri Chillerón, de la comissió de festes, destaca la diversitat de les propostes, adreçades a totes les edats. Chillerón assenyala que la urbanització és “gran però només hi viuen 120 famílies i moltes són de vacances, per tant, serà una festa familiar“.

Des de la urbanització Mont Lloret conviden a tots els lloretencs i visitants a compartir amb ells la celebració. Les activitats comencen avui i s’allarguen fins aquest dissabte.

spot_img

El + Vist