4.9 C
Lloret de Mar

Tot a punt per acollir aquesta setmana el Primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu a Lloret

L'esperada cita arriba aquest dijous i divendres al Palau de Congressos Olympic de l'Hotel Evenia.

Imatge promocional del Congrés Mundial de Turisme Esportiu (Lloret Turisme)
Imatge promocional del Congrés Mundial de Turisme Esportiu (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Aquest dijous i divendres arriba, per fi, el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu a Lloret de Mar. Després que el 7 de novembre es donés el tret de sortida amb l’activitat Camí a Lloret, aquesta setmana se celebrarà l’esdeveniment al Palau de Congressos Olympic d’Evenia.

Recordem que el congrés s’havia de fer el maig del 2020, però l’esclat de la pandèmia va obligar a posposar-lo i, finalment, es farà aquesta setmana. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, reconeix que hi ha nervis per a la cita, però sobretot moltes ganes.

“En tenim moltes ganes, tot i que per a nosaltres el mes de novembre no sigui el millor per brillar com a la primavera, amb un ambient de destinació esportiva com el que tenim normalment de febrer a juny”

Elizabeth Keegan

El congrés tindrà un format híbrid, és a dir, es podrà seguir de manera presencial i virtual. La previsió és que hi assisteixin entre 300 i 350 persones i que més de 200 el segueixin en streaming.

Des de Lloret, es considera molt positiu que l’Agència Catalana de Turisme hagi posat en valor la tasca feta a la destinació en l’àmbit del turisme esportiu i que s’hagi convençut l’organització del congrés per organitzar la primera edició a Lloret de Mar.

A banda de l’impacte directe d’acollir un esdeveniment d’aquesta magnitud, ser-ne la seu també ha de contribuir al reposicionament de marca que es busca a Lloret fa temps.

“Tenir a casa aquestes més de 300 persones al mes de novembre, que coneguin la destinació i la seva transformació de primera mà tindrà un impacte segur en el reposicionament de marca”

Elizabeth Keegan

L’esdeveniment comptarà amb més de 60 ponents d’àmbit nacional i internacional i, per primera vegada a Catalunya, les ponències que es facin virtualment incorporaran una cabina d’holograma.

spot_img

El + Vist