8.7 C
Blanes
Imatge promocional del Congrés Mundial de Turisme Esportiu (Lloret Turisme)

Tot a punt per acollir aquesta setmana el Primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu a Lloret

L'esperada cita arriba aquest dijous i divendres al Palau de Congressos Olympic de l'Hotel Evenia.

Imatge promocional del Congrés Mundial de Turisme Esportiu (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Aquest dijous i divendres arriba, per fi, el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu a Lloret de Mar. Després que el 7 de novembre es donés el tret de sortida amb l’activitat Camí a Lloret, aquesta setmana se celebrarà l’esdeveniment al Palau de Congressos Olympic d’Evenia.

Recordem que el congrés s’havia de fer el maig del 2020, però l’esclat de la pandèmia va obligar a posposar-lo i, finalment, es farà aquesta setmana. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, reconeix que hi ha nervis per a la cita, però sobretot moltes ganes.

“En tenim moltes ganes, tot i que per a nosaltres el mes de novembre no sigui el millor per brillar com a la primavera, amb un ambient de destinació esportiva com el que tenim normalment de febrer a juny”

Elizabeth Keegan

El congrés tindrà un format híbrid, és a dir, es podrà seguir de manera presencial i virtual. La previsió és que hi assisteixin entre 300 i 350 persones i que més de 200 el segueixin en streaming.

Des de Lloret, es considera molt positiu que l’Agència Catalana de Turisme hagi posat en valor la tasca feta a la destinació en l’àmbit del turisme esportiu i que s’hagi convençut l’organització del congrés per organitzar la primera edició a Lloret de Mar.

A banda de l’impacte directe d’acollir un esdeveniment d’aquesta magnitud, ser-ne la seu també ha de contribuir al reposicionament de marca que es busca a Lloret fa temps.

“Tenir a casa aquestes més de 300 persones al mes de novembre, que coneguin la destinació i la seva transformació de primera mà tindrà un impacte segur en el reposicionament de marca”

Elizabeth Keegan

L’esdeveniment comptarà amb més de 60 ponents d’àmbit nacional i internacional i, per primera vegada a Catalunya, les ponències que es facin virtualment incorporaran una cabina d’holograma.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist