21.6 C
Lloret de Mar

Tot a punt per al tret de sortida de les nou nits de música al Som de Mar

Aquest cap de setmana, passaran pel festival Manel, Ramon Mirabet i Coque Malla.

Som de Mar
Som de Mar

Darreres Notícies

Tot a punt per a la tercera edició del Som de Mar. El festival començarà aquesta nit amb els Manel. Durant nou nits, diferents artistes reconeguts pujaran a l’escenari dels Jardins de Santa Clotilde.

En aquesta tercera edició hi ha dues novetats destacades. La primera és que s’ha creat una nova zona village a Sa Boadella oberta a tothom, que obrirà a les sis de la tarda i comptarà amb zona de restauració.

A més, ja a dins dels Jardins, hi haurà el village habitual, a partir de les vuit del vespre, amb més restauració i també les actuacions dels artistes locals, a partir de dos quarts de nou.

“Podrem gaudir del seu talent i la seva capacitat artística, esperant i desitjant que en els propers anys puguin formar part del cartell principal del festival”

Carles Gilibets

L’altra gran novetat d’aquesta edició és que s’ha ampliat l’aforament a 1.200 localitats.

L'escenari, ja preparat per a aquesta nit
L’escenari, ja preparat per a aquesta nit

De moment, ja s’han esgotat les entrades de dos dels concerts i la previsió és que s’aconsegueixi algun soldout més.

“Tenim dos ‘soldouts’, amb els artistes que potser són més reconeguts del cartell, com són Rosario Flores i Sergio Dalma; però crec que encara anunciarem algun ‘soldout’ més”

Carles Gilibets

El Som de Mar va néixer el 2020, en plena pandèmia, i aquesta serà la primera edició que se celebri amb total normalitat. Carles Gilibets, que agraeix tot el suport rebut per poder fer realitat el festival, considera que l’evolució en aquest temps ha estat molt bona i que aquesta és la línia a seguir.

Com hem dit, el grup Manel seran els encarregats d’inaugurar el festival aquesta nit.

Demà dissabte, serà el torn de Ramon Mirabet. El seguiran Coque Malla, Blaumut, Rosario Flores, Sergio Dalma, Boney M. feat Liz Mitchell, Joan Dausà i tancaran el festival, dissabte 27 d’agost, Els Pets. Tots els concerts són a les deu de la nit.

spot_img

El + Vist