17.1 C
Lloret de Mar
Un atac de l'Aràbia Saudita al Iemen

Tots els grups, excepte C’s, aproven una moció per instar al Govern que deixi de vendre armes a l’Aràbia Saudita

C’s consideren que es tracta d’un tema complex, que no es pot decidir en l’àmbit municipal i que hauria de treballar-se de manera coordinada entre tots els països d’Europa.

Un atac de l'Aràbia Saudita al Iemen

Darreres Notícies

L’Ajuntament instarà el Govern espanyol a cessar la venda d’armes a l’Aràbia Saudita. La moció, que s’està aprovant en diferents municipis, a Lloret ha comptat amb el suport de tots els partits, excepte C’s.

El portaveu del PDeCAT, Albert Robert, recorda que Lloret de Mar forma part de la Plataforma d’Alcaldes per la Pau i, a més, cal tenir en compte que la moció la va fer arribar la Plataforma per la Pau local a tots els grups. Per això i pel rebuig al negoci de les armes per provocar guerres, Albert Robert considera important aquesta moció.

Una opinió que comparteixen, excepte C’s, tots els grups, que rebutgen que el Govern espanyol vengui armes a un país que les utilitza per matar civils. Fins i tot el PSC –malgrat que a l’executiu central governi el PSOE- va donar suport a la proposta.

En el cas de C’s, consideren que es tracta d’un tema complex, que no es pot decidir en l’àmbit municipal i que hauria de treballar-se de manera coordinada entre tots els països d’Europa.

A l’arxiu adjunt podeu escoltar les opinions dels diferents portaveus.

 

spot_img

El + Vist