19.1 C
Lloret de Mar
Una de les parades del Tapas Walking Tour.

‘Tour’ de tapes a Lloret, que uneix gastronomia, cultura i història

És un servei que es reactiva, després de quedar aturat per la pandèmia, i que s'ofereix a la terrassa del Bella Dolores, a la Tapeta i a Can Planet.

Una de les parades del Tapas Walking Tour.

Darreres Notícies

Transmetre la gastronomia i la cultura lloretenca als visitants a través d’una ruta de tapes, anomenada Tapas Walking Tour. Aquest és el nou servei que s’ofereix, de moment, a tres establiments de la vila: al Bella Dolores, la Tapeta i a Can Planet.

Es tracta d’un projecte engegat fa dos anys, però que va quedar aturat per la pandèmia i ara, des de fa pocs mesos, s’ha tornar a activar. Un dels impulsors, Nacho Allende, indica que volem mostrar “el Lloret real” i donar un cop de mà al poble, “barrejant cultura, gastronomia i història en una sola activitat”.

L’activitat consisteix en un tour pel centre de la vila, amb visites a tres comerços per degustar algunes tapes. Hi ha dos torns per poder gaudir del Tapas Walking Tour: als matins, d’onze a dues, i a les tardes, de sis a nou. De moment, el servei s’ofereix a Lloret, Girona i Barcelona, però la intenció dels seus creadors és expandir-se i obrir-lo en altres destinacions de Catalunya.

Els tours s’ofereixen de dijous a diumenge, en grups de 10 persones com a màxim. Podeu contactar amb l’organització a l’instagram Tapas Walking Tour.

spot_img

El + Vist