31.3 C
Lloret de Mar
Les noies de Tragim-Trajam amb el director, Albert Muntané

Tragim-Trajam ha preparat una versió innovadora de la llegenda del Traginer de les Alegries

La Festa del Traginer se celebra aquest diumenge, a partir de les 10, a l'ermita de les Alegries. La representació de la llegenda serà a les 12.45 hores.

Les noies de Tragim-Trajam amb el director, Albert Muntané

Darreres Notícies

La llegenda del Traginer d’aquest any serà especial. Així ho assegura Tragim-Trajam, que és el grup que s’encarregarà de fer-ne la representació aquest diumenge. La llegenda s’explica sempre a la Festa del Traginer, que se celebra el segon diumenge de l’any a l’ermita de les Alegries.

Una membre de Tragim-Trajam, Laia Barberà, explica que aquest any la història presentarà un punt de vista feminista. De fet, segons Laia Barberà, serà la llegenda de la Traginera. Però afegeix que, tot i que sí que tindrà un punt crític, l’humor serà l’element principal de la representació.

Com altres grups locals, l’actriu ha explicat que Tragim-Trajam es va crear a l’Aula Municipal de Teatre. La representació de la llegenda del Traginer serà la seva primera actuació en públic, cosa que els fa molta il·lusió.

La Festa del Traginer de les Alegries se celebra aquest diumenge. A partir de les deu del matí, hi haurà les activitats habituals, que, a banda de la representació de la llegenda, són una xocolatada popular, sardanes amb la cobla Santa Maria de Blanes, missa amb el Cant dels Goigs a càrrec del Cor Alba de Prima, sorteig de lots de productes de la terra i jocs infantils.

spot_img

El + Vist