5.3 C
Lloret de Mar
Trastukada 2016

La Trastukada de Festa Major es farà aquest dissabte a la nit, amb unes 300 persones

Per apuntar-se cal adreçar-se al Puntet, a algun membre de l’associació Joventut Sa Romana o fer una transferència bancària. L’activitat està reservada als majors d’edat.

Trastukada 2016

Darreres Notícies

Unes 300 persones participaran aquest dissabte a la nit a la Trastukada de Festa Major. L’organitza Joventut Sa Romana, que espera que –com en les dues edicions anteriors- l’activitat sigui un èxit.

Un dels representants de l’entitat, Adrià Riera, ha explicat que la idea és que els participants facin un recorregut pel centre de la vila, des de la plaça de l’Ajuntament fins a la plaça Germinal Ros, fent consumicions en diferents bars. El grup anirà acompanyat d’una xaranga que ambientarà la festa.

Tot i que els participants prendran una cervesa a cada parada i, per tant, una beguda alcohòlica, els organitzadors asseguren que és una celebració molt cívica i vetllaran perquè tot surti bé i no hi hagi incidents.

La convocatòria és a les set de la tarda a la plaça de la Vila. Des d’allà se sortirà per pujar pel carrer Sant Pere, el carrer Narcís Fors i la plaça París, per acabar a la plaça Germinal Ros, davant del teatre, on hi haurà els concerts de barraques (Bertran Show, Els Amics de les Arts i l’orquestra DiVersiones).

Els interessats en apuntar-se a la Trastukada tenen temps fins dissabte mateix. Tot i així, cal tenir en compte que fins demà divendres el preu és de 10 euros, mentre que demà a la tarda i dissabte s’hauran de pagar 15 euros. Per apuntar-se cal adreçar-se al Puntet, a algun membre de l’associació Joventut Sa Romana o fer una transferència bancària (ES9821000157840200529691). L’activitat està reservada als majors d’edat. Per a més informació, joventut.saromana@gmail.com.

spot_img

El + Vist