10.6 C
Lloret de Mar
Cartell de la Trastukada

La Trastukada de Joventut Sa Romana torna aquest dissabte

La idea és que tots els participants es trobin a dos quarts de vuit del vespre davant del Museu del Mar i facin un recorregut acompanyats per una txaranga i consumint en diferents bars.

Cartell de la Trastukada

Darreres Notícies

 

Joventut Sa Romana organitza aquest dissabte la segona edició de la Trastukada. La idea és que tots els participants es trobin a dos quarts de vuit del vespre davant del Museu del Mar i facin un recorregut acompanyats per una txaranga i consumint en diferents bars.

Un dels membres de l’entitat, Romà Codina, ha explicat que se seguirà la mateixa línia que l’any passat i demana a tothom responsabilitat perquè tot surti igual de bé.

Les inscripcions es poden fer al Puntet fins dimecres per deu euros o bé dissabte mateix per dotze euros. El preu inclou la consumició de vuit cerveses.

La Trastukada acabarà a la zona de barraques per assistir als concerts de Festa Major. Aquest dissabte hi ha el plat fort de barraques, amb els lloretencs A Cámara Lenta, i d’Strombers i Seguridad Social. Els concerts començaran a les deu de la nit a la plaça Germinal Ros, davant del teatre.

spot_img

El + Vist