17.8 C
Lloret de Mar

‘Travy’, una trobada atípica, hilarant i commoverdora de la família Pla al Teatre de Lloret

L'obra -dirigida per l'actor Oriol Pla, on hi actua la seva germana i pares (i tothom s'interpreta a si mateix)- es representa aquest divendres (20h).

Una fotografia promocional de 'Travy'.
Una fotografia promocional de 'Travy'.

Darreres Notícies

‘Travy’, un dels plats forts d’aquesta temporada, arriba aquest divendres al Teatre de Lloret de Mar. Al capdavant hi ha l’actor Oriol Pla, que s’estrena com a director amb aquesta obra que compta amb un repartiment 100% familiar.

servicios profesionales jimenez

En declaracions a Nova Ràdio Lloret, Oriol Pla explica que “jo volia parlar de la meva família, de nom artístic Travy, en què es canvien els rols i es barreja l’art, la vida i el teatre”. Amb visions diferents sobre “què és triomfar, la mort o la por”.

Després de rebre diversos reconeixements pels seus papers en teatre, cinema i televisió, Oriol Pla dirigeix ‘Travy’ on hi actua amb la seva germana i els seus pares, i en què cadascú s’interpreta a si mateix.

Amb Quimet Pla com un dels fundadors de Comediants i Núria Solina, cocreadora de companyies com el Circ Cric, ‘Travy’ és una oda al teatre a càrrec d’una estirp que porta les arts escèniques gravades al seu ADN.

‘Travy’ -una trobada atípica, hilarant i alhora commovedora de la família Pla- es representa aquest divendres, 3 de febrer, a partir de les 20h, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist