21.6 C
Lloret de Mar

Tres esdeveniments esportius destacats, aquest cap de setmana a Lloret de Mar

Diumenge al matí hi ha tres activitats esportives: una exhibició de hip hop, la cursa d'obstacles i el Campionat de Catalunya d'esgrima M20.

The Jungle Hip Hop en una exhibició de l'any passat
The Jungle Hip Hop en una exhibició de l'any passat

Darreres Notícies

680 ballarins participaran aquest diumenge a la primera jornada comarcal de hip hop a Lloret. Una exhibició que reunirà uns 1.300 espectadors i que està organitzada pel Consell Esportiu de La Selva i l’associació The Jungle Hip Hop.

Els ballarins, que provenen d’una desena d’entitats de la província de Girona i de les comarques del Maresme i Osona, mostraran el treball que han fet al llarg del curs.

L’esdeveniment no és competitiu, sinó que la filosofia és totalment educativa, tal com explica Josep Maria Torres, tècnic d’Esports del Consell Comarcal de La Selva. El regidor d’Esports, Joan Bernat, destaca la capacitat que té Lloret de Mar per acollir esdeveniments d’aquestes característiques.

La jornada de hiphop se celebra aquest diumenge, a les deu del matí, al pavelló municipal d’Esports.

Però aquest cap de setmana hi ha més esdeveniments esportius a l’agenda lloretenca. També aquest diumenge, a partir de les nou del matí, començarà la prova Unint Forces Lloret, que organitza el Team Albino.

La cursa servirà per commemorar el Dia Internacional de la Dona. La idea és que hi participin grups mixtes de sis persones, que hauran de superar diferents proves muntades a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre.

L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració d’una quinzena d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Activitats d’Animació Fisicoesportives de l’Institut Rocagrossa. Controlaran que totes les proves es desenvolupin de manera correcta, segons explica la professora Mercè Márquez.

El regidor remarca que és una jornada festiva i reivindicativa per fer un reconeixement al paper de les dones en el món de l’esport.

I també diumenge, a partir de les nou del matí, el pavelló del Molí acollirà el Campionat de Catalunya d’esgrima, organitzat pel Club Esgrima Costa Brava. Serà en la categoria M20, per a menors de 20 anys. La cita reunirà un centenar de tiradors d’arreu del territori català. Una altra cita que Joan Bernat celebra que es pugui organitzar a Lloret de Mar.

Entre els participants, hi haurà dos membres de l’entitat lloretenca: Alan Barberà i Ismael Amor, que afrontaran el seu primer campionat.

spot_img

El + Vist