6.9 C
Lloret de Mar
Els productes decomissats en l'operació

Tres persones detingudes per robar en un centre comercial de Lloret

El valor dels productes decomissats és d’aproximadament 3.000 euros.

Els productes decomissats en l'operació

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret ha detingut tres persones, residents a la comarca del Barcelonès, per un delicte de furt en un centre comercial de Lloret. El valor dels productes decomissats és d’aproximadament 3.000 euros.

El cap de la Policia Local de Lloret, Joaquim Martín, explica que, a primera hora de la tarda d’aquest dijous, una patrulla d’agents va veure un cotxe amb tres passatgers, que semblaven sospitosos, i els van fer aturar. Un dels ocupants del vehicle va explicar que es trobava malament i els van acompanyar fins al CAP. Allà, dos d’ells van intentar fugir, amagant-se a dins dels lavabos del centre mèdic, però, finalment, els van poder detenir. Després de la detenció, es va poder comprovar tot el material que havien robat en un centre comercial de Lloret de Mar.

Interior del vehicle amb els productes robats (Policia Local de Lloret)

Els productes d’alimentació decomissats, que es calcula que tenen un valor aproximat de 3.000 euros, són considerats de categoria alta. La Policia creu que una part d’aquests productes poden pertànyer, també, a centres comercials d’altres municipis.

spot_img

El + Vist