25.9 C
Lloret de Mar
El videomapping 'Contrast' (PROJEK Visual)

Tres videomappings molt diferents i espectaculars a la Casa de la Cultura

PROJEK Visual prepara tres videomappings per aquest divendres, dissabte i diumenge i aconsella veure'ls tots tres, perquè es complementen.

El videomapping 'Contrast' (PROJEK Visual)

Darreres Notícies

Tres projeccions molt espectaculars, que captaran l’atenció de tot el públic. Això és el que proposta l’Ajuntament per aquests dies de Setmana Santa a Lloret de Mar, en què es faran tres videomappings diferents a la façana de la Casa de la Cultura.

Aniran a càrrec de l’empresa PROJEK Visual, que ha preparat tres xous completament diferents. El primer, que es podrà veure aquest divendres, es titula Contrast i, tal com explica Meri Vallverdú, productora dels videomappings, jugarà amb el contrast entre el blanc i el negre.

Contrast és el contrast entre el blanc i el negre; de fet, amb el videomapping és el que més funciona, la foscor i la llum; pensem que és el més contundent a nivell visual i musical”

Meri Vallverdú

El segon dia, dissabte, la projecció es titula El color de l’ànima i s’hi introdueixen els colors.

“Els colors estan molt assignats a estats d’ànim, tot i que pensem que cadascú pot interpretar-ho diferent i no per a tothom un color significa el mateix estat d’ànim”

Meri Vallverdú
Videomapping 'El color de l'ànima' (PROJEK Visual)
Videomapping ‘El color de l’ànima’ (PROJEK Visual)

Finalment, diumenge serà l’últim dia, amb un videomapping titulat Enganyalull.

“El mapping és això, enganyar l’ull, però també és un reconeixement a l’obra d’Escher, que encara és material d’estudi”

Meri Vallverdú
Videomapping 'Enganyalull' (PROJEK Visual)
Videomapping ‘Enganyalull’ (PROJEK Visual)

Cada dia es faran dos passis: a dos quarts de deu de la nit i a les deu. Meri Vallverdú aconsella veure’ls els dos i també veure els tres espectacles diferents, perquè es complementen entre ells.

“Encara que siguin tres espectacles diferents, es complementen i, a part, cada espectacle tindrà unes tècniques diferents i uns efectes diferents”

Meri Vallverdú

Aquesta tècnica, la del videomapping, està basada en els moviments que crea l’animació de 2D i 3D. La iniciativa forma part del projecte de la Ciutat de la Llum.

spot_img

El + Vist