11.3 C
Lloret de Mar

Tres visites noves al patrimoni cultural de Lloret durant els mesos de juliol i agost

Es faran al poblat ibèric del Turó Rodó, els jardins de Santa Clotilde i el Museu del Mar.

El Turó Rodó
El Turó Rodó

Darreres Notícies

El departament de Patrimoni Cultural estrena tres visites noves aquest estiu per donar a conèixer el poblat ibèric del Turó Rodó, els jardins de Santa Clotilde i el Museu del Mar.

La primera proposta, al poblat ibèric que hi ha darrere el castell d’en Plaja, la protagonitzen tres dones i, segons la directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, s’hi expliquen molts detalls sobre els ibers. La visita als jardins se centra en la mitologia clàssica i està acompanyada de música. Anna Fuentes insisteix en què també s’hi aprenen coses. Al Museu del Mar s’hi farà una visita guiada nocturna, que acabarà amb una cantada d’havaneres a la terrassa de l’equipament.

Totes tres es faran tant en català com en castellà, durant els mesos de juliol i agost. perquè s’adrecen a visitants i veïns, segons el regidor de Cultura, Albert Robert.

Totes les visites tenen places limitades, és per això que es recomana inscripció prèvia a través del web de Patrimoni Cultural o bé trucant al Museu del Mar, al 972 36 44 54. El programa es pot consultar al web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist