17.6 C
Lloret de Mar
Beth (Enderrock)

Tret de sortida de l’Estiueja 2021, aquest dijous, amb la Beth

Cada concert es farà en un espai diferent a l'aire lliure. L'actuació de la Beth s'ha programat demà dijous, a les 21 hores, al Jardí de la Pau, al costat de Can Saragossa.

Beth (Enderrock)

Darreres Notícies

La segona edició del cicle Estiueja comença demà a la nit amb la Beth. La cantant de Súria presenta el seu nou disc, Origen

És un recull de cançons pròpies, que han estat guardades en un calaix fins que l’artista ha sentit que era el moment de presentar-les.

“M’ho he pres amb tota la tranquil·litat del món i fins que no he estat convençuda d’aquest disc no l’he volgut treure”

Beth

De l’últim disc en fa ja set anys i durant aquest temps s’ha centrat en altres projectes.

“He format una família, he estat fent teatre, he fet un llibre, tinc una marca de roba, diguem que la meva vida professional no és només treure discos”

Beth

La Beth es va donar a conèixer per la seva participació a la segona edició d’Operación Triunfo, el 2003, i per representar Espanya a Eurovisión aquell mateix any. Un passat que la fa sentir molt orgullosa i agraïda. Al futur, només li demana poder seguir gaudint del que la fa més feliç: la música i la seva gent.

El cicle Estiueja l’organitza el Teatre de Lloret en diferents espais a l’aire lliure. L’actuació de la Beth s’ha programat demà dijous, a les nou del vespre, al Jardí de la Pau, al costat de Can Saragossa. El preu és de 5 euros i les entrades es poden comprar a través del web del Teatre

spot_img

El + Vist