14.8 C
Lloret de Mar

Treumal i Santa Cristina, les millors platges de la Costa Brava segons Time Out Girona

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que "aquests rànquings agraden molt i ens ajuden a promocionar la destinació".

Imatge aèria de les platges de Cala Treumal i Santa Cristina
Imatge aèria de les platges de Cala Treumal i Santa Cristina

Darreres Notícies

Cala Treumal i Santa Cristina són les millors platges de la Costa Brava, segons la publicació Time Out Girona. La plataforma virtual ha elaborat un rànquing de les platges de més qualitat del litoral gironí i les dues primeres són a Lloret de Mar.

Sobre la Cala Treumal, el portal destaca tots els serveis dels què disposa durant l’estiu i la tranquil·litat que hi ha en la resta de l’any, envoltada de natura. Pel que fa la platja de Santa Cristina, a banda de la seva bellesa, la publicació assenyala el rerefons emblemàtic que té per a tots els lloretencs, amb l’ermita i la plaça del Pi.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que “aquests rànquings agraden molt i ens ajuden a promocionar la destinació“.

Pel que fa a la resta del rànquing, trobem en el tercer lloc la Cala del Senyor Ramon, al Baix Empordà. En la quarta posició hi ha la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols, mentre que en la cinquena podem trobar la Cala Rovira, a Platja d’Aro.

La resta de platges, per ordre, són les següents: la platja de Castell, a Palamós; la platja del Canadell, a Calella de Palafrugell; Es Codolar, a Tossa de Mar; L’Illa Roja, a Begur; la platja de Pals i la Gola del Ter; Cala Sa Sabolla, a Cadaqués; la platja d’Empúries; la platja de Sant Pere Pescador; i Cala Tavallera, al Port de la Selva.    

Podeu consultar el llistat sencer al web timeout.cat/girona.

spot_img

El + Vist