14.9 C
Lloret de Mar

Tria de tres propostes per remodelar l’eix urbà de Lloret de Mar

La millora comprén el sector inclòs dins l'avinguda del Rieral, Just Marlès, el passeig marítim i Pau Casals, així com els voltants.

El front marítim de Lloret de Mar forma part de l'eix que es vol remodelar.
El front marítim de Lloret de Mar forma part de l'eix que es vol remodelar.

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha convocat la primera reunió amb el jurat encarregat del concurs d’idees per remodelar l’eix urbà de Lloret de Mar. La remodelació comprén el sector inclòs dins l’avinguda del Rieral, Just Marlès, el passeig marítim i Pau Casals, així com els voltants.

servicios profesionales jimenez

El jurat -que s’ha reunit aquesta setmana- està integrat per arquitectes, ambientòlegs, empresaris, economistes, enginyers i representants municipals.

El jurat del concurs d'idees, reunit a l'Ajuntament.
El jurat del concurs d’idees, reunit a l’Ajuntament.

La trobada, que es va allargar vuit hores, ha permès seleccionar fins a tres projectes que són “de qualitat, ben complerts”, segons l’alcalde, Jaume Dulsat. De moment, el nom de les empreses no se sap, perquè fan servir pseudònim.

Aquestes empreses, que han passat a la fase següent, hauran de presentar una proposta final per remodelar l’eix urbà de Lloret.

El jurat haurà de triar el projecte definitiu, que –a mig termini– permetrà determinar la ruta a seguir per millorar tot aquest sector. La dotació econòmica és de 140.000 euros (IVA inclòs).

spot_img

El + Vist