25.1 C
Lloret de Mar

Triwe ha guanyat el Premi de vot presencial al concurs Mosca de Palafolls

El grup lloretenc també va ser el més votat a les xarxes i, a més, va batre el rècord de votacions de totes les edicions del concurs, amb més d’un miler de vots.

L'actuació del concurs Mosca 2021 (Triwe)
L'actuació del concurs Mosca 2021 (Triwe)

Darreres Notícies

Triwe ha guanyat el concurs Mosca de Palafolls. El certamen ha celebrat la quarta edició i els lloretencs han guanyat el Premi de vot presencial. Això els permetrà actuar com a teloners a les barraques de l’AlterFesta al setembre, en el marc de la Festa Major de Palafolls.

El grup el formen Encito i Fernando Poblete i Ale i Jandro López. Tots quatre estan molt contents i asseguren que van gaudir molt de l’actuació.

“El bolo el vam gaudir com nens petits, va ser molt especial i molt bonic tornar a reviure totes aquelles emocions i va ser una passada l’afecte que ens van donar”

Triwe

A banda de ser el grup més votat pels assistents al concurs, la banda també va ser la més votada a les xarxes i, a més, va batre el rècord de votacions de totes les edicions del concurs, amb més d’un miler de vots.

Tot i així, el jurat només li ha entregat el premi de vot presencial, per poder donar l’oportunitat a més grups. A les barraques del setembre, també faran de teloners, a banda de Triwe, La Mosca (que va rebre el Premi de vot a xarxes amb 55 likes) i Tupé (que són els guanyadors del Premi del jurat).

Demà divendres, 9 de juliol, Triwe publicarà dos nous temes: Tu y yo i Estar así.

spot_img

El + Vist