7.7 C
Lloret de Mar
Portada de 'Tremaux'

Triwe publica a les plataformes digitals ‘Tremaux’, el seu primer treball

El formen quatre cançons, el fil conductor de les quals és el "sentiment d'estar perdut". 

Portada de 'Tremaux'

Darreres Notícies

Tremaux, el treball musical de Triwe, ja està disponible a les plataformes digitals. La banda, formada per quatre joves de Lloret, Blanes i Palafolls, ha publicat quatre peces pròpies.

Encito Poblete és compositor i guitarrista del grup, Fernando Daniel Poblete, cantant i compositor, Jandro López, baxista, i Alejandra López, a la bateria. Ells mateixos expliquen que fa temps que es coneixien i de mica en mica van anar donant forma al projecte inicial, que va néixer arran de l’obra de teatre No t’ho callis i que ha derivat en la creació del grup.

L’Alejandra explica que el nom de la banda “és una paraula d’origen mapuche, un poble originari xilè, i Triwe significa llorer“, d’aquí la vinculació amb Lloret; però, a més, l’Alejandra afegeix que “dos dels membres del grup són d’origen xilè, així que sense voler-ho el nom és perfecte per al grup”.

L’estil de la banda el defineixen com a “rock pop dels nous 20”. Cadascun dels membres té influències diferents, però han creat aquest nou concepte que, segons en Fernando, busquen “innovar en l’estil rock pop, que un ho escolti i digui ‘Triwe’ i que no li soni a rock pop que hagi escoltat abans”. I agraeixen la important col·laboració del productor, Blackboi.

El nou treball es titula Tremaux i el formen quatre cançons, el fil conductor de les quals és el “sentiment d’estar perdut”, tal com ha explicat l’Encito, que matisa que “cada cançó enfoca aquest sentiment des d’una perspectiva diferent”, de manera que el treball “passa per la calma i la tranquil·litat, passa per la ràbia, passa la incertesa i passa la mort”. Les cançons són LaberintoQué sabránPausa Mi mundo.

A partir d’avui les cançons de Tremaux, del grup Triwe, ja es poden escoltar a les plataformes Spotify, ITunes, YouTube, Deezer, Amazon music i Tidal.

spot_img

El + Vist