14.3 C
Blanes
La trobada de nòmades digitals, l'any passat, al Costa Brava Hub.

Trobada de nòmades digitals, aquest cap de setmana a Lloret

Amb diferents experts, vinguts d’àmbit internacional, que abordaran l’educació en el treball remot, l'impacte econòmic i social a les comunitats locals i com prosperar en un entorn globalitzat.

La trobada de nòmades digitals, l'any passat, al Costa Brava Hub.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull una trobada sobre nòmades digitals al llarg d’aquest cap de setmana. Amb diferents experts, vinguts d’àmbit internacional, s’abordaran temes com l’educació en el treball remot, l’impacte econòmic i social a les comunitats locals i com prosperar en un entorn globalitzat.

Els coneguts com a nòmades digitals són professionals que treballen en remot per a empreses sovint estrangeres i que comparteixen l’experiència de viure, amb espais comuns, en un indret durant un temps, que poden ser uns mesos o fins i tot un o dos anys.

nomades digitals

L’esdeveniment -que es duu a terme des d’avui i fins diumenge al Costa Brava Hub, ubicat a Cala Canyelles- no només busca promoure el nomadisme digital, sinó oferir eines i estratègies sobre els reptes de la feina en remot. Segons fonts de l’organització, hi ha apuntades una 40a de persones vingudes d’Espanya, Itàlia, Portugal, Israel, Amèrica, Anglaterra, Argentina, França i Ucraïna.

A més de participar en un parell de conferències, els participants gaudiran també de la destinació al llarg d’aquest cap de setmana, del 22 al 24 de setembre. Podran fer una sortida en caiac o bé visitar el Castell de Lloret. Per a més info, consulteu el web Costa Brava Hub.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist